Workshop Peter de Beenmeter, Symposium Handschriftonderwijs

Op vrijdag 8 april zal ik een aantal workshops geven over het gebruik van Peter de Beenmeter bij het aanmeten van schoolmeubilair op het symposium Handschriftonderwijs. Wie geïnteresseerd is in de workshop (en het symposium uiteraard) kan zich nog tot 4 april opgeven (zie onderstaand bericht).

Handschriftonderwijs Symposium PO en VO
Inspirerende kennisdag voor schrijfonderwijs!
Thema: “Schrijf je Wijs”

Datum: vrijdag 8 april 2022
Locatie:
Driestar educatief Gouda


Kom op vrijdag 8 april aanstaande naar deze unieke kennisdag over schrijfonderwijs!

Tijdens dit speciale kennis- en netwerkmoment staan vernieuwende ontwikkelingen voor schrijfonderwijs centraal. Momenteel vragen schrijfonderwijs en taalvaardigheid om extra aandacht. Investeer juist nu in een duurzame leerstrategie voor schrijfonderwijs en taalvaardigheid. Het thema van deze editie is: ‘Schrijf je Wijs’.

Het Handschriftonderwijs Symposium richt zich op het Primair en Voortgezet Onderwijs. Het inspirerende dagprogramma inclusief workshops, brengen wetenschappelijke expertise en praktische kennis op een aansprekende manier samen.

Mooi dat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten om onderling kennis en ervaring te delen. We ontvangen je graag op vrijdag 8 april 2022 in Gouda. Aanmelden kan tot en met maandag 4 april aanstaande. Mis deze bijzondere dag niet en kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.