Test 2

Test 2

De tweede test is het geheugenspel ‘Simon Says’. De test laat je vier verschillende gekleurde vlakken zien. Eén van de vakjes zal oplichten en die moet jij vervolgens zo snel mogelijk aanklikken. Daarna komt er nog een vakje bij die daarna oplicht en die moet jij goed onthouden om die vervolgens ook aan te klikken. Het is dus de bedoeling dat je de volgorde van de opgelichte vakjes onthoudt en zonder fouten te maken herhaalt. Ben je de volgorde vergeten en klik je een verkeerd hokje aan, dan ben je af. Je score wordt automatisch berekend en wordt op het scherm getoond.

Het doel van dit testje is niet dat jij beoordeeld wordt, dus het is niet erg dat je fouten maakt. Het is alleen wel belangrijk dat je eerlijk je eigen score invult, ook al is hij slecht. Je hoeft niet gespannen te zijn, als het mislukt ben je af, maar de resultaten worden niet met anderen gedeeld. Is er toch iets fout gegaan, dan kun je ons altijd erbij halen.

Oké dat was de uitleg van de test. Druk nu op de knop hieronder om naar de webpagina van ‘Simon Says’ te gaan. Ben je af, ga dan weer terug naar deze website en vul je score, naam en klas in onderstaande vakjes in. Klik daarna op de knop om verder te gaan.

Vooral niet stressen en probeer gewoon niet te snel af te gaan!

Logs score spel2